Media web studio
Image default
Society / Relationships

40 jaar getrouwd? Een mijlpaal!

Wow – samen 40 jaar getrouwd! U trotseerde vast nogal wat tegenslagen. Tegen alle verwachtingen in bent u nu al 40 jaar samen. U viert dan uw Robijnen huwelijksdag. Of u bent uitgenodigd om samen met een bruidspaar hun veertig jarige huwelijksdag te vieren. Graag geef ik u dan wat leuke tips om van deze dag een echte feestdag te maken waarop weer fijne herinneringen worden gemaakt.

Op zoek naar een Cadeau voor een paar dat 40 jaar getrouwd is?

Veertig jaar getrouwd zijn is natuurlijk een behoorlijke mijlpaal, een mijlpaal die tegenwoordig nog maar zelden behaald wordt. Soms kan het wel eens lastig zijn om te bedenken wat u een paar dat hun 40e trouwdag viert, kunt schenken. Uw cadeau zou op een bepaalde manier hun veertig jaar samen moeten weergeven. Bedenk eens hoe goed u het echtpaar kent, hun persoonlijkheid en wat denkt u dat ze zouden waarderen?

U kunt voor elk van de 40 jaar dat ze getrouwd zijn een cadeau geven dat gebaseerd is op het jaar waarin ze getrouwd zijn. Bijvoorbeeld, als het echtpaar trouwde in 1973, kunt u hen films uit die tijd geven, zoals “American Graffiti,” “De Sting” en “Papillon.” U kunt ook proberen vintage vinyl grammofoonplaten te vinden die in het jaar dat ze trouwden bekend waren, zoals Billy Joel, Elton John en de Bee Gees. Een ander idee is om hen een cadeaumand te geven met nostalgische snoep dat populair was in dat jaar.

40 jaar getrouwd brengt vele herinneringen met zich mee

Als het echtpaar dat 40 jaar getrouwd is, uw naaste familieleden zijn, zoals uw ouders, is het een geweldig idee om foto’s uit al die jaren te verzamelen. Van elk jaar dat ze getrouwd zijn een foto van hen samen of van ieder apart. Verzamel ze in een boekwerk dat u samen met Jilster kunt samenstellen. Foto’s van belangrijke momenten uit hun leven samen, zoals de geboorte van hun kinderen en kleinkinderen, mijlpaal verjaardagen en familiefeestjes. Daarmee maakt u in een ommedraai met Jilster een fotoalbum 40 pagina’s met afbeeldingen. Zet op elke pagina het jaar waarin de foto is gemaakt. U kunt bij de foto’s allerlei hoogtepunten of belangrijke gebeurtenissen benoemen die zich in dat jaar binnen de familie hebben afgespeeld.

Een ander idee is een collage van 40 jaar van het echtpaar, uitvergroten op posterformaat via Jilster. Zodat ze het in hun huis kunnen ophangen zodat het voor iedereen die hen bezoekt zichtbaar is.

Met Jilster zet u een prachtig geschenk in elkaar. Kijk snel op de website.