Media web studio
Image default
Society / Relationships

50 jaar getrouwd – cadeau van Jilster!

50 jaar getrouwd – cadeau van Jilster!

Het was even doorbijten, maar opa en oma zijn nu 50 jaar getrouwd! Een mooi jubileum om te vieren, want wie van vandaag zal die mijlpaal ooit bereiken? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar een paar mensen zal het toch lukken. 50 jaar wat een tijd. Het huwelijk zelf is al 50 rondjes om de zon heen gedraaid, toch wel een prestatie met de groeten van oom Mark. Jazeker, zo’n lange tijd is wel iets om trots op te worden, dat je het zou lang hebt kunnen uithouden met zijn tweeën. Maar dus, je opa en oma zijn dan zo’n lange tijd getrouwd, wat ga je ze geven wanneer ze het gaan vieren. Want een 50 jarig jubileum is wel zeker iets om een feestje van te maken!

Een cadeau voor 50 jaar getrouwd zijn

Een cadeau verzinnen voor je opa en oma, die dan 50 jaar getrouwd zijn, is vrij lastig. Ze zijn al vrij oud, en meestal zullen ze zeggen dat ze alles al hebben. Denk er maar eens over na, het betekent dat ze al 50 jubilea met elkaar hebben gevierd, meer dan 50 verjaardagen samen hebben gespendeerd, meer dan 50 keer Kerst met elkaar hebben gevierd en dan ook nog eens Sinterklaas! Dat zijn een heleboel cadeaus, en je zult er moeite mee hebben om een cadeau voor die twee te vinden die ze elkaar niet eerder hebben gegeven! Het is moeilijk, maar wij hebben de oplossing. Hét cadeau voor 50 jaar getrouwd? Jilster is het antwoord!

Het ideale huwelijkscadeau

Wat geef je twee mensen die zolang getrouwd zijn? Een tijdschrift! Maar niet zomaar een tijdschrift, zoals een Linda, Grazia of Auto Top 100, een gepersonaliseerd tijdschrift! Het mooie hieraan, is dat je het tijdschrift volledig kan vullen met gelukwensen, foto’s van het gelukkige stel en anekdotes van familieleden. Wat je dan krijgt is een tijdschrift, waar het koppel, volledig centraal staan, bijna alsof het echt is. Een mooi project om je familie bij te betrekken én iets waar je ze zeker blij mee zult maken.