Media web studio
Image default
Society / Relationships

Afscheid nemen van een collega

Afscheid nemen van een collega kan vrij jammer zijn, zeker als je een goede werkrelatie hebt gehad met dat persoon. Het verschilt natuurlijk per persoon, sommige collega´s zou je bijna je vriend noemen, andere collega´s zou je liever niet tegenkomen in een donkere steeg, omdat je dan niet in zou staan voor wat je zou doen. Maar die collega´s ter zijde, het is in de meeste gevallen wel een beetje jammer dat een collega gaat vertrekken, en vaak wordt er ook een feestje georganiseerd om dat afscheid te vieren, maar dan op zo’n manier dat het niet bedoeld is als blij vieren dat de collega weggaat, maar blij vieren hoe leuk de jaren met die collega geweest zijn.

Afscheidscadeau vinden voor de collega

Een leuk afscheidscadeau vinden voor een collega is dan eigenlijk wel het leukste om te doen, maar als het een collega is die je écht aardig vindt, dan wil je wel wat extra´s doen dan enkel een speciaal biertje of een lekker geurtje. Natuurlijk roept dat de vraag op: wat ga je in hemelsnaam geven? Je wilt graag iets persoonlijks geven, iets waar de collega écht blij mee zal zijn, maar om dat voor elkaar te krijgen zal je genoeg inspiratie nodig hebben om daadwerkelijk iets leuks te verzinnen. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je: een persoonlijk tijdschrift!

Een tijdschrift als afscheidscadeau

Een tijdschrift als afscheidscadeau geven is de leukste manier om afscheid te nemen van je collega! Het is namelijk volledig zelf in te vullen met leuke foto’s, interviews met collega’s, gelukwensen voor de volgende baan en nog veel meer! Met dit cadeau weet je zeker dat je herinnerd wordt, en je andere collega’s zijn dankbaar dat je iets hebt verzonnen waar zij ook aan hebben kunnen bijdragen. Zo hoeven zij niet meer na te denken over eigen cadeaus. Dit allemaal kan je eenvoudig via Jilster.nl voor elkaar krijgen. Gewoon op onze website gaan, de tool downloaden waarmee je het tijdschrift gaat maken en je bent al goed op weg. Een leuk, persoonlijk cadeau, dat zeker niet vergeten gaat worden!