Media web studio
Image default
Society / Relationships

Alle nuttige tuinmeubel informatie

Jahoor, de zomer staat voor de deur. Tijd om de tuin te updaten en deze een frisse look te geven. Een nieuwe look gaat vaak samen met de aanschaf van nieuwe tuinmeubelen. De aanschaf van tuinmeubelen gaan echter niet over een dag ijs. Er zijn een aantal uiteenlopende zaken die erg belangrijk zijn bij het afwegen welke loungeset het beste voor jou geschikt is. In de eerste plaats is het belangrijk om te bepalen waar je voorkeur naar uit gaat. Wordt het een authentieke luxe loungeset, een zithoek voor de tuin of een combinatie. Ook het materiaal is erg uiteenlopend. De meest gangbare materialen zijn hout, aluminium of wicker.

Loungeset


Kies voor een loungeset als jou ultieme doel is om de komende zomer optimaal te relaxen in je eigen tuin. Onderuit hangen en ontspannen kan perfect is een loungeset, eventueel met hoekbank uitgevoerd. Eigenlijk haal je min of meer de woonkamer naar buiten. Qua comfort en luxe doet een loungeset niet onder voor de bank die je van de woonkamer gewend bent. Een materiaal dat veel gebruikt wordt voor deze loungesets is wicker. Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk en weersbestendig. Hierdoor kan de loungeset het hele jaar door buiten blijven staan. Een wicker loungeset is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en opstellen. Kijk eens rond welke set mooi in jouw tuin zal staan!

Buiten eten aan tafel

Eerlijk is eerlijk, een luxe loungeset waar je heerlijk onderuit in kan ontspannen is niet de meerst fijne loungeset om comfortabel aan te eten. Houd je meer van lekker eten aan tafel met rechte stoelen? Kies dan voor een Dining loungeset. Dit is een loungset met een hoge tafel en hoge stoelen. Op deze manier kun je comfortabel dineren aan tafel. Bovendien is dit ook zeer prettig voor het lezen van de krant of het spelen van een bordspel. 

Schommelbank

Naast de besproken loungesets zijn er ook nog andere alternatieven om helemaal tot rust te komen in je eigen tuin. Wil je het vakantiegevoel naar de iegne tuin halen, kijk dan eens naar de schommelbanken of hangmatten. Vaak nemen deze schommelbanken minder plek in dan een loungeset waardoor zeker in kleinere tuinen een schommelbank zeker het overwegen waard is. De kinderen of kleinkinderen zullen het ook helemaal te gek vinden om heerlijk te genieten van het buitenleven vanuit de schommelbank. 

Een ding is zeker: Deze zomer zul jij urenlang genieten in je eigen tuin! 

https://www.heuts.nl/tuinmeubelen/alle-tuinmeubelen/loungeset