Media web studio
Image default
Society / Relationships

Anniek Schuurs Mediation, uw mediator in Soest

Anniek Schuurs Mediation een integer mediator uit Soest is het betrouwbare adres voor bemiddeling. Of het nu gaat om een conflict op de werkvloer of tussen partners of in families, bij Anniek Schuurs Mediation kun je terecht voor echtscheidingen, familiemediation, arbeidsmediation en zakelijke mediation. Als mediator is Anniek betrouwbaar en betrokken en laat beide partijen hun verhaal doen. Door goed te luisteren naar beide partijen, weet zij de emoties om te buigen naar een gesprek waarin naar elkaar geluisterd wordt. Bovendien verhelderd zij bepaalde dingen die niet zo gezegd worden, maar wel zo bedoeld. En dit alles gebeurt in een sfeer van veiligheid, zodat uit deze basis het vertrouwen in elkaar hersteld kan worden, zodat het conflict opgelost wordt. 

De voordelen van een mediator in Soest

Als u kiest voor ons, als uw mediator in Soest dan levert u dat vele voordelen op. Door het goed luisteren naar beide partijen komen wij tot snelle en creatieve oplossingen. Vaak kan een derde partij de situatie objectief bekijken, waarbij ook vaak een hele logische oplossing voor de hand ligt die in het begin niet meteen helder was. Door gebruik te maken van een mediator waarbij beide partijen instemmen houdt u de oplossingen in eigen hand en is de kans groter dat de gemaakte afspraken na worden geleefd doordat deze niet zijn opgelegd. En een ander niet te vergeten belangrijk voordeel is de geldkwestie. Door een mediator in de hand te nemen, bespaart u veel kosten. Kortom, dankzij een mediator komt u gezamenlijk tot een oplossing zonder rechters en advocaten en bespaart u kosten. Wat houdt u tegen om een mediator in te schakelen? 

Gezamenlijke oplossingen is ons doel!

Het doel van mediation is om samen tot een oplossing te komen, zonder dat daar advocaten en rechters aan de pas hoeven te komen. Anniek haalt het uiterste uit zichzelf om ieder gesprek wat gevoerd wordt in goed banen te leiden en de angel uit de emoties te halen, zodat er gesprekken worden gevoerd op basis van rationaliteit. Interesse in Anniek Schuurs Mediation, neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een intake gesprek. Anniek heet u van harte welkom. 

Related Posts

Toepassingen botox

Veranderende wereld

Reken af met lelijke bruine vlekken onder de oksels