Media web studio
Image default
Society / Relationships

Baby eerste jaar boek

Baby eerste jaar boek, omdat je niets wilt missen

Het eerste jaar van je baby is spannend en turbulent. In het begin zal je baby hele dagen slapen, met pauzes om te eten en de luier te verschonen. Na een paar weken worden papa en mama herkend en nog weer later komen de eerste tandjes door en begint het zelfstandig verkennen van de wereld. Als ouders ben je er zo druk mee dat je achteraf jezelf afvraagt waar die omslag is gekomen van volkomen hulpeloos baby’tje naar een zelfbewust peutertje met een eigen willetje. De veranderingen gaan zo snel dat je eigenlijk elke dag wil bewaren en in een potje wil doen, om er later nog eens in alle rust van te genieten. Dat kan natuurlijk niet. Wat wel kan is de vorderingen van je baby’tje registreren in het prachtige baby eerste jaar boek, het prachtige invulboek over het eerste jaar van je baby van Studio Ins & Outs.

Het baby eerste jaar boek als uniek document

Het baby eerste jaar invulboek is een prachtig document dat je veel handvatten geeft om alle vorderingen die je baby maakt vast te leggen. Het invulboek is niet alleen een heerlijk boek om later in terug te bladeren met je kind, met je partner of met vriendinnen, maar het helpt je ook om bewuster om te gaan met de veranderingen van dag tot dag in het gedrag van je baby. Het invulboek biedt ook veel ruimte om gekke of leuke tekeningen, foto’s of verhaaltjes toe te voegen, zodat een volkomen uniek boek ontstaat over het eerste jaar van jóuw baby.

Bestel snel het baby eerste jaar boek!

Ben je ook geïnteresseerd in het invulboek voor het eerste jaar van je baby? Ga dan snel naar Studio Ins & Outs en volg het voorbeeld van heel veel andere ouders en bestel snel het invulboek. Op de website zijn ook diverse leuke aanvullingen te bekijken, zoals speciaal masking tape, stickervellen in dezelfde stijl als het invulboek, potloden, kleurpotloden en lijmdots voor het makkelijk inplakken van foto’s. Zo mis je geen moment uit het eerste jaar van je baby!

https://www.studioinsenouts.nl/c-4219027/baby/

Related Posts

Veranderende wereld

De functies van een printer

Een goede uitvaartverzorger