Media web studio
Image default
Society / Relationships

Bijzondere boerderij trouwlocatie op de Veluwe

Trouwen op een Veluwse boerderij

Trouwen op de Veluwe? Vier de mooiste dan van uw leven bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. Deze trouwlocatie Veluwe biedt bruidsparen unieke arrangementen en veel vrijheid. Wilt u ook uw bruiloft op deze unieke locatie vieren? Lees dan gauw verder over deze bijzondere locatie in hartje Nederland.

Romantische trouwlocatie

Hoeve Kindergoed is een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe. Deze authentieke en oer-Hollandse boerderij geeft een bijzonder romantische sfeer aan ieder trouwfeest. Geniet van de ambachtelijke en authentieke sfeer en geef het zelf een modern tintje door de aankleding. U heeft veel mogelijkheden op het gebied van planning en organisatie. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen catering meenemen of eigen aankleding van de ruimte? Dan kan dat gewoon.

Ruimte voor al jouw dierbaren

Een bruiloft is een feest om nooit te vergeten, zeker wanneer het uw eigen bruiloft is. Het belangrijkste is natuurlijk dat al uw dierbare familie en vrienden aanwezig kunnen zijn. Kies daarom voor deze trouwlocatie Veluwe vanwege de centrale ligging. Ermelo is voor iedereen goed te bereiken en heeft veel openbaar vervoermogelijkheden. Zorg dat iedereen van de partij kan zijn door een trouwlocatie met een centrale ligging. Wilt u meer weten over deze bijzondere trouwlocatie of contact opnemen? Neem dan een kijkje op de site van hoevekindergoed.nl. Hier vind u meer over de locatie n contactinformatie.

https://www.hoevekindergoed.nl/trouwen/trouwlocatie-veluwe/