Blokkering door aanraking oplossen met tantra masseur

Mediawebstudio

Blokkeren door aanraking opheffen of oplossen is wat veel vrouwen en ook mannen graag willen. Door negatieve ervaringen uit de jeugdjaren of zelfs binnen een relatie ontstaat er een blokkade waardoor het niet meer mogelijk is om van aanraking, laat staan van vrijen te genieten. Er volgt een lange zoektocht, waarbij je naar de huisarts gaat, een seksuoloog, psycholoog en soms ook een psychiater. Na veel praten, meditatie en zelfs medicatie kom er toch achter dat je nog steeds iets mist. En dat is het stuk van de werkelijke aanraking. Door de medische ethiek mogen al deze hulpverleners je niet aanraken zoals het graag zou willen beleven. Natuurlijk gaat dat niet van de een op de andere dag, maar je kunt er wel aan werken.

Hoe dan? Bij Tantra for Life hebben ze hier ervaring mee. Eerst praten, voordat er gemasseerd gaat worden… Maar het kan zijn dat de eerste sessie bestaan uit alleen maar praten en knuffelen om uiteindelijk te kunnen toegroeien naar een echte tantra massage voor vrouwen.

De eerste kennismaking is vaak via WhatsApp al, door allerlei vragen te kunnen stellen, wordt er een afspraak gemaakt. Ook dan is het eerst praten en zit je op een krukje net als de masseur. Deze gaat geen aantekeningen maken, maar voelt aan hoe jij je voelt. Alles gaat stap voor stap in zijn werk, waarbij jij snelheid van de stapjes bepaalt. Je hebt nog altijd je kleding aan, net zoals de masseur. Het kan gemakkelijker zitten in een kleermakershouding op een grote massagemat. Ondertussen speelt rustgevende tantra muziek op de achtergrond en het is aangenaam warm.

De eerste stap in de aanraking kan zijn dat jullie van de kleermakerszit voorzichtig knuffelen. Je hebt nu een eerste contact. Dit voelt vertrouwd aan en dan kan vanuit meer zijdelings liggende houding een volgende knuffelfase komen. Nogmaals jij blijft altijd in control. Natuurlijk is het wel belangrijk dat jij en de masseur aangenaam ruiken, dus vooraf tandenpoetsen en deodorant gebruiken is wenselijk. Nadat er voldoende vertrouwen is, kan het zijn dat jij je rugzijde durft bloot te geven. De masseur zal zijn of haar handen op je rug leggen, zodat je de handen leert kennen. Tijdens het uitkleding is de masseur niet aanwezig, jij gaat rustig op je buik op de massagemat liggen en de masseur komt als jij op je buik ligt. Bij alles wat de masseur doet geeft hij of zij eerst uitleg, dus kunt nog altijd zeggen dat wil ik niet.

Het kan zijn dat je eerst je ondergoed wenst aan te houden en dat de masseur dit ook doet. Tijdens een traditionele tantra massage zijn beiden naakt. Daar ben je nog niet aan toe en de masseur zal je masseren met warme massage olie op je rugzijde. Als vrouw ga je het misschien toestaan dat je BH al uit mag, waardoor er geen belemmering op je rug is. En naarmate je meer vertrouwen hebt in de masseur zal deze je volledige rugzijde zachtjes masseren. De intensiteit zal het begin heel beperkt zijn. Afhankelijk van de voortgang zal ook je voorzijde worden gemasseerd eventueel met je ondergoed aan, maar in de praktijk is het doorgaans zo als je achterzijde helemaal gemasseerd mag worden met volle intensiteit, dan is de voorzijde geen probleem. Je leert genieten op manier die je al lang niet meer kende of ooit hebt gekend. Naarmate het vertrouwen groeit kunnen er body to body elementen worden toegevoegd, waarbij ook altijd uitgelegd wordt wat het is en wanneer het wordt toegepast. Zo kom je langzaam aan bij het stadium waarbij je volledig leert genieten van aanraking en de levensenergie door je lichaam kan stromen. Een vervolg zou kunnen zijn dat je partner meekomt en dat jullie beiden leren masseren op elkaar, zodat je op termijn kunt gaan genieten van elkaar… En het ultieme is het beleven van de liefde met de tantristrische Maithuna verstrengelingen. De weg is misschien lang, maar zeker niet onmogelijk. Met geduld en toewijding gaat het lukken. En de ene dag gaat het al beter dan de andere.