Media web studio
Image default
Society / Relationships

Borst contouring

We leven steeds meer in een wereld waarin het heel belangrijk is om er goed uit te zien. Online zit het vol met make-up tutorials en we zetten onszelf constant in het midden punt dit zorgt ervoor dat we ons constant van onze beste kant willen laten zien. Vaak kome hier verschillende optische illusies bij kijken. Je kent het wel mensen die er online prachtig uitzien maar totaal niet op hun werkelijke zelf uitzien. Een trend die steeds meer door vrouwen wordt gebruikt om deze optische illusies te creëren heet ook wel contouren.

In eerste instantie werd contouring voornamelijk gebruikt voor het shapen van het gezicht. Maar tegenwoordig wordt dit ook gebruikt voor het contouren van de borsten en benen. Bij contouren wordt er doormiddel van lichte en donkere kleuren diepte in het gezicht gecreëerd. Het is bijna alsof je gezicht een canvas wordt. Door drie verschillende tinten te gebruikten en deze op de juiste plekken aan te brengen kun je diepte aanbrengen in je gezicht. Tegenwoordig zijn er ook veel vrouwen die hun decolleté contouren. Door het decolleté te contouren kun je het doen lijken alsof je grote borsten hebt. Door de vormen van je borsten extra te hightlighten lijkt het alsof je grotere borsten hebt.

Wanneer je eenmalig je borsten groter wilt doen lijken biedt contouren de ideale oplossing. Als je toch niet elke dag je borsten wilt contouren en wilt gaan voor een definitieve verbetering kun je ook een borstvergroting operatie ondergaan. De borstvergroting prijzen verschillen per kliniek en kosten vaak rond de 2000 euro. Tijdens een dergelijk borstvergroting worden de borsten operatief opgevuld met implantaten. Dit zorgt voor stevige en vollere borsten. Maar laat je niet leiden tot het onrealistische ideaalbeeld dat er in de showbizz wordt geschetst. Het is daarom ook sterk te adviseren om eerst een consult aan te gaan bij verschillende klinieken.