Media web studio
Image default
Society / Relationships

De onderooglidcorrectie heeft mijn leven verandert

Door de onderooglidcorrectie die ik enkele maanden geleden heb ondergaan bij Ooglift, sta ik gelukkig weer heel anders in het leven. Door de wallen die zich al vroeg in mijn leven begonnen te ontwikkelen, zag ik er voor iedereen al jaren ontzettend moe uit. Terwijl ik me zo helemaal niet voelde! Een onderooglidcorrectie zou er voor kunnen zorgen dat ik beduidend jonger uit zou komen te zien dan met die vreselijke wallen die zich onder mijn ogen hadden genesteld. Afschuwelijke ‘zakjes’ gevuld met vocht en vet. Wat haatte ik ze. In mijn jeugd voelde ik me vaak verdrietig. Maar ook boos. Waarom had ik dat nou? Waarom had ik niet zoals mijn vriendinnen mooie ogen die met een open en vrolijke blik de wereld in keken?

Prachtige staat van dienst ook voor onderooglidcorrecties

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte kliniek waar ik de onderooglidcorrectie zou durven uitvoeren, kwam ik al snel in aanraking met Ooglift in Maarsen. De uitgebreide kennis en ervaring van Dr. Geerling sprak mijn logischerwijs direct aan. Hij heeft maar liefst meer dan 19.000 persoonlijke ooglidcorrecties, onderooglidcorrecties en bovenooglidcorrecties op zijn naam staan. Met zo’n staat van dienst, weet je zeker dat je laat helpen door de juiste chirurg.

De cijfers wat betreft ooglidcorrecties, zowel onderooglidcorrecties als bovenooglidcorrecties zijn overweldigend. Omdat zij wekelijks gemiddeld 45 correcties aan de ogen uitvoeren, kunnen ze de prijzen voor een onderooglidcorrectie of bovenooglidcorrectie ook redelijk stabiel en binnen de perken houden. Toen ik eenmaal op hun site had gezien welke resultaten geboekt worden met ooglidcorrecties, zowel onderooglidcorrecties als bovenooglidcorrecties, kon ik eigenlijk al niet meer wachten. De foto’s op de resultatenpagina op hun website waren haast letterlijk oogverblindend! Als ik er toch ook eens zo zou kunnen uitzien na mijn onderooglidcorrectie? Ik zou een gat in de lucht springen.

Met plezier gespaard voor een onderooglidcorrectie

Toen ik het geld voor de onderooglidcorrectie eenmaal bij elkaar had weten te sprokkelen, heb ik direct contact opgenomen met Ooglift. Het intakegesprek was erg verhelderend en open en eerlijk. Gelukkig slikte ik verder geen medicijnen waardoor niets een onderooglidcorrectie nog in de weg stond. Toen eenmaal de dag was aangebroken dat mijn nieuwe toekomst ging beginnen, was ik door het dolle. Als een kind zo blij! En ik moet eerlijk bekennen, het eindresultaat is nog mooier geworden dan ik vooraf durfde hopen.