Media web studio
Image default
Society / Relationships

Een apart formaat doos online bestellen

Voor mijn producten heb ik een bepaald formaat doos nodig om mijn producten mee te vervoeren. Ze zijn erg breekbaar en ik heb eerdere ervaring gehad met bezorgers die te onvoorzichtig waren met de spullen en dat klanten dus met kapotte producten zaten. Dit wilde ik graag voorkomen en besloot te zoeken naar een formaat doos waarbij de producten precies passen waardoor ze minder snel kapot gaan, als de bezorgers wat ruiger zijn.

Geen enkel bedrijf had dit formaat doos

Deze doos die ik zo graag wilde hebben voor een speciaal product uit mijn assortiment was echt uniek. Ik heb deze nog nergens gezien, dus het was een flinke klus om deze of te laten maken of überhaupt te vinden. Dit vond ik wel een leuke uitdaging dus heb die ook helemaal geaccepteerd! Maar het was echt nog moeilijk dan ik had gedacht. Bij elk bedrijf waar ik langs ging of een offerte had aangevraagd via de website kreeg ik steeds hetzelfde antwoord: ‘We hebben helaas dit formaat niet, of we kunnen dit niet voor u maken.’ Hier baalde ik natuurlijk ontzettend van, want ik had echt dat speciale formaat nodig om mijn producten te kunnen versturen. Nadat ik bijna de hoop had opgegeven, kwam ik het bedrijf Dozenhal tegen via het internet.

Dozenhal was mijn redding!

De website zag er erg interessant uit en ik was benieuwd of zij wel iets voor mij kunnen betekenen. Nadat ik een offerte had aangevraagd voor het formaat doos dat ik wilde, kreeg ik een mailtje terug met eindelijk goed nieuws. Ze konden deze doos speciaal voor mij laten maken, toen ik dat las kon ik een gat in de lucht springen. Eindelijk had ik een bedrijf gevonden die mij echt kon helpen om deze doos te realiseren. Uiteindelijk is de doos gemaakt en heb ik pakketjes kunnen versturen, zonder zorgen. Ook kreeg ik steeds minder klachten over dat producten beschadigd of kapot waren gegaan en dat was precies mijn doel.

Wilt u ook een specifiek doosformaat laten maken door Dozenhal? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie.

Related Posts

Anniek Schuurs Mediation, uw mediator in Soest

Video Wall huren

Reken af met lelijke bruine vlekken onder de oksels