Media web studio
Image default
Society / Relationships

Een mediator uit Wageningen helpt je scheiden

De mediator uit Wageningen heeft ervoor gezorgd dat ik persoonlijk geen nare herinneringen heb overgehouden aan mijn scheiding (klik hier voor mediator Wageningen). Natuurlijk had ik het liever anders gewild, was ik het liefst pas door de dood van één van ons van elkaar gescheiden. Ooit waren we namelijk heel gelukkig getrouwd. Ook hebben we heel wat mooie herinneringen samen als stel, maar ook als gezin met drie kinderen. Het zou daarom vreselijk zonde zijn wanneer deze mooie tijd, deze mooie herinneringen vertroebeld zouden worden door een niet te voorkomen scheiding. We wilden er beiden absoluut geen vechtscheiding van maken. Daar pasten zowel mijn inmiddels ex-man als ikzelf direct voor.

Een mediator uit Wageningen met persoonlijkheid

Helaas zijn mijn ex-man en ik in de laatste jaren zover uit elkaar gegroeid dat we een mediator uit de omgeving van Wageningen zochten. We zochten een mediator die ons van het begin tot het einde van dit toch wel ingewikkelde proces zou begeleiden. Deze mediator in Wageningen hebben we gelukkig gevonden in Anneruth Duiker van in2mediation. Anneruth is een innemende persoonlijkheid en ze weet heel goed waar ze het over heeft. Precies waar wij naar op zoek waren.

Respectvolle mediator uit Wageningen

Anneruth Duiker, mediator voor de omgeving van Wageningen Veenendaal en Ede heeft ons gedurende het gehele scheidingsproces geweldig en zeer respectvol bijgestaan. Ze is gecertificeerd en heeft een jarenlange ervaring waardoor ze uit een uitgebreide kennis kan putten op juridisch en fiscaal gebied. Wat ons ook direct aansprak was haar persoonlijke benadering naar ons beiden maar ook naar de kinderen toe. Dit alles gaf mijn ex en mij het gevoel dat we met haar aan onze zijde, de afwikkeling van onze scheiding prima zouden regelen. Zodat we niet alleen omwille van de kinderen nog contact met elkaar zouden moeten hebben, maar ook omwille van ons gezamenlijke verleden. Een huwelijk dat helaas door omstandigheden niet de toekomst heeft.

We vonden het erg belangrijk dat een mediator uit de omgeving van Wageningen samen met ons goed zou nadenken over de gevolgen van onze drie kinderen. Kinderalimentatie en co-ouderschap waarbij de kinderen en onze persoonlijke wensen centraal zouden staan. Anneruth, mediator in Wageningen en omstreken heeft dat voor ons vijven prima geregeld.