Erotische massage biedt vrouwen een uitweg in een moeilijke relatie

Mediawebstudio

Erotische massage voor vrouwen op basis van Tantristische massage technieken is meer dan een hype. Bladen als Happinez en feeling schrijven hele pagina’s vol over de belevingswereld van vrouwen en geven een beeld dat veel vrouwen onvoldoende aan hun trekken komen. Ze gaan op zoek naar een oplossing en vinden deze in een erotische massage. Vaak is het de bedoeling van te laten betalen om zo snel mogelijk een hoogtepunt te beleven en klaar. Bij erotische massage op tantristische basis gaat dit heel anders. Eigenlijk ben je gedurende de hele massage in een staat van optimale opgewondenheid. Ik schrijf in bedekte termen, anders wordt de tekst niet geaccepteerd door veel moderatoren. Dat zou natuurlijk jammer zijn, want ik wil zo veel mogelijk vrouwen informeren. Dan kunnen ze eindelijk opkomen voor hun eigen genot en geluk. De hemel op aarde zonder dat er een tegenprestatie wordt verwacht. Voor veel vrouwen deze ongedwongenheid dusdanig ontspannen dat het regelmatig voor komt, dat zij meerdere hoogtepunten beleven.

Voordat je de massage ontvangt heb je vaak al met de tantra masseur gecommuniceerd. Hij stelt je volledig op je gemak. Niet alleen in de communicatie, maar ook als je binnenstapt in de massagepraktijk. Eerst wordt je uitgelegd waar alles te vinden is en waar je kunt douchen en dergelijke. Het gaat er extreem hygiënisch aan toe. Hierdoor weten vrouwen direct dat ze in goede handen zijn. Als het al een smerig achteraf zaaltje is met vieze lakens, dan gaat het zeker niet lukken. Alle omstandigheden moeten perfect zijn, anders kan het geen succes worden. Een succes zonder allerlei ingewikkelde hulpmiddelen en bussen met glijmiddel.

Een goede erotische massage door een echte tantra masseur laten je afscheid nemen van je vibrerende hulpmiddelen. De massage en de body 2 body elementen zijn warm en echt, zodat je helemaal opgaat in de massage. Geen batterijen die leeg gaan, maar die van jou worden opgeladen. De dag na de massage heb je extreem veel energie en staat je libido op een hoog peil. Je kunt weer helemaal vrouw zijn en voelen. Je uitstraling is die van een gelukkige vrouw die weet waar ze de mosterd moet halen. Het leuke van de massage is de interactieve mogelijkheden. Als je behoefte voelt om de masseur aan te raken, dan mag dit. Hierdoor wordt de intensiteit en de impact van de massage nog meer vergroot. En dat heeft dan 5000 jaar geduurd voordat deze massage technieken Europa bereikten. Het is overgegaan van generatie op generatie.