Media web studio
Image default
Offers

groot led scherm met SMD leds

Ik ben op zoek naar een heel groot led scherm om bij ons aan het winkelpand te monteren. We hebben een winkelcentrum met wel 60 winkel en deze heeft een goede regio functie. Veel mensen vanuit de regio komen hier om hun boodschappen te doen en om hun kleding te kopen. Het pand zit aan een grote snelweg en er is vraag vanuit de winkeliersvereniging of er niet meer mogelijkheden zijn om te kunnen adverteren. Tegenwoordig zie je overal grote led schermen en bij ons op de gevel boven de ingang zou er prima een led scherm van 3 x 3 meter kunnen passen.

Omdat hier toch wel hoge kosten mee zijn gemoeid ben ik eens gaan informeren wat dit kost en wat de mogelijkheden zijn. Ik heb bij 3 partijen informatie ingewonnen en een offerte opgevraagd wat dit zou kosten om te laten plaatsen.

Leddisplayexpert B.V. uit Breda kwam hier verreweg het voordeligste uit naar voren. Het scheelde zo’n 30 % en de producten waren nagenoeg gelijk.

Alle partijen adviseerde mij om voor een groot led scherm met SMD leds pixel 8 te gaan. De resolutie zou dan uitkomen op 375 x 375 pixels wat voldoende is om een mooi beeld te krijgen en leuke reclame te maken voor de ondernemers binnen het winkelcentrum.

De kosten werden begroot op ongeveer € 25000,- inclusief plaatsing en onderhoud de komende jaren. Dit kunnen we dan afschrijven over 5 jaar. We hebben berekend wat de extra stroomkosten zijn en wat het scherm dus totaal moest opleveren aan advertentie inkomsten om kostendekkend te zijn. Het bleek dat dit prima was te budgetteren en dat de kosten alleszins meevielen. De ondernemers hadden verwacht dat het veel duurder zou zijn.

We hebben dus in de eerst winkeliersvergadering gelijk besloten om het led scherm aan te schaffen bij Leddisplayexpert . Het groot led scherm moet wel op maat worden geproduceerd dus er zit wel een levertijd op. Op zich was dit goed want nu kunnen de ondernemers alvast wat content in elkaar gaan zetten welke erop kan komen.

We hopen dat het groot led scherm eind november geplaatst kan worden zodat we met de feestdagen volop gebruik kunnen maken van de advertentieruimte.

https://www.leddisplayexpert.nl/groot-led-scherm/