Media web studio
Image default
Society

Hét perfecte cadeau voor elke gelegenheid

 

Altijd al indruk willen maken met hét perfecte cadeau op de verjaardag van je beste vriend of vriendin? Grote kans je dat druk aan het zoeken bent op Google naar verschillende, uniek verjaardagcadeaus. Heb je al eens gedacht aan een gegraveerd glas? Voor elke speciale gelegenheid zijn wel gegraveerde glazen te vinden. Doordat je het glas zelf kunt ontwerpen is het cadeau aan te passen aan elke gelegenheid. Een ideaal cadeau dus! In deze blog lees je meer over gegraveerde glazen en waar je deze kan bestellen.

Verschillende glazen beschikbaar

Of je beste vriend nu een enorme bierbuik heeft of je beste vriendin elk weekend ontzettend veel wijn drinkt: voor elk persoon of elke gelegenheid is kan een gegraveerd glas het juiste cadeau zijn. Of je nu op zoek bent naar gegraveerde bierglazen, wijnglazen, waterglazen of champagneglazen? Met de allernieuwste technologie is het tegenwoordig allemaal mogelijk.

Persoonlijk

Omdat jij de regie hebt over hoe jouw glas eruit komt te zien, is een gegraveerd glas een zeer persoonlijk cadeau. Wil je iemand zeggen dat je diegene heel erg lief hebt, of wil je een ander een gelukkige verjaardag wensen? In elk glas kan een andere tekst of afbeelding worden gegraveerd zodat het cadeau precies past bij elk gelegenheid.  Zo maak jij jouw cadeau nog meer persoonlijk en uniek!

Hoe werkt het?

Bij het graveren van glas zal je eerst een ontwerp moeten indienen. Het ontwerp zal dan in een technisch bestand worden gezet die door een machine kan worden gelezen. Zo kan de machine die de laser bestuurt met grote precisie jouw ontwerp branden in het cadeau. Helaas kan er maar in één kleur worden gegraveerd. Het materiaal waar jouw cadeau uit bestaat bepaalt de kleur van de gravering. De gravering in glas krijgt een witte kleur, waar bij hout een bruin tot zwarte kleur zichtbaar wordt. 

Personal Surprise

Wil je na het lezen van deze blog ook hét perfecte cadeau bestellen? Bij Personal Suprise hebben ze jarenlange ervaring met graveren van glas. Daarnaast graveren ze ook op bijvoorbeeld hout en andere materialen. Overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van Personal Surprise of neem telefonisch contact met ze op. 

 

https://www.personalsurprise.nl/

Related Posts

Accessoires de haute qualité pour les appareils Kärcher