Media web studio
Image default
Society / Relationships

Het perfecte huwelijkscadeau!

Hierbij heb ik een nieuw iets gevonden wat het perfecte huwelijkscadeau is in mijn optiek. In deze blog zal ik zorgen dat jullie hier ook kennis mee maken en wellicht dat ik jullie op ideeën breng en tot actie over laat gaan. Het is namelijk zo dat het gaat om een tijdschrift van Jilster. Zo op het eerste gezicht moet je misschien een beetje lachen, want dit klinkt niet echt aantrekkelijk. Dit is niet waar, want het gaat om een tijdschrift wat je geheel naar eigen wens kunt samenstellen, van vormgeving tot inhoud kun je zelf aan de slag en kun je kiezen voor hulp van een designer of niet. Iedereen heeft vaak wel een beetje hulp nodig, bij Jilster is deze ondersteuning er.

 

Waarom een tijdschrift als huwelijkscadeau?

Nu is natuurlijk de vraag waarom het tijdschrift van Jilster zo geschikt is als huwelijkscadeau. Het antwoord op deze vraag is dat het een cadeau is wat niet heel veel kost, maar toch een hoop emotionele waarde heeft, het is namelijk zo dat het een tijdschrift is waar het stel nog vaak doorheen zal bladeren. Je kunt het namelijk helemaal zelf samenstellen met allemaal teksten en foto’s wat je aan hen doet denken of je kunt herinneringen ophalen door bepaalde anekdotes erin te verwerken. Allemaal van dit soort dingen komen kijken bij het invullen van de inhoud van het tijdschrift. Het is ook een idee om het huwelijkscadaeu van Jilster te doen met een groep. Zo kun je met je vriendengroep een stuk meer toffe inhoud kwijt, je hebt immers meer bronnen voor de input.

 

Voorbeelden zien?

Als je benieuwd bent hoe een tijdschrift van Jilster er precies uitziet dan kun je de website raadplegen. Hier zie je verschillende voorbeelden van werk wat gebruikt is voor het huwelijkscadeau, maar ook voor veel andere gelegenheden. Op deze manier weet je precies wat je te wachten staat en kan het ook niet snel tegenvallen wat er uiteindelijk wordt opgeleverd. Zo kun je bepalen of het huwelijkscadeau wel geschikt is voor het bruidspaar waaraan je het wilt geven en de lay-out aanpassen naar hun stijl.