Media web studio
Image default
Society / Relationships

Liefdesverdriet.nl – Ex terug willen krijgen

Ex terug willen krijgen

Een ex terugkrijgen is voor veel mensen een grote wens. In veel gevallen heb je met je ex veel tijd met elkaar gedeeld. Je raakt gewend aan de aandacht van de andere persoon waarmee je een relatie had. Dat diegene geen berichtjes meer stuurt, niet meer bij je langs zal komen en je niet meer kan steunen in lastige tijden, is vaak ingrijpend. Dit artikel geeft een paar tips die kunnen helpen met het terug krijgen van een ex.

Kwetsbaar opstellen om ex terug te krijgen

Het idee alleen al om jezelf weer kwetsbaaropen te stellen naar je ex, kan al flink afschrikwekkend zijn. Het is wel écht nodig als je de relatie tussen jullie wilt verbeteren. Duidelijk vertellen wat je voelt en volledig eerlijk zijn met jouw ex-vriend of ex-vriendin is nodig om eventueel in de toekomst dichter tot elkaar te komen. Veel mensen vinden het van nature lastig om zich kwetsbaar op te stellen en dat is logisch, maar om je ex terug te krijgen is het essentieel.

Ex terug krijgen door te praten

Door te praten is het mogelijk je ex weer terug te krijgen. Het is van groot belang om dit in een rustige en ‘neutrale’  setting te doen. Probeer ten alle tijden zelf zo rustig mogelijk te zijn (ook als gevoelens van frustratie opkomen). Het is belangrijk om het einddoel voor ogen te houden en dat is om je ex weer terug te krijgen. Het is lang niet in alle gevallen mogelijk om je ex terug te krijgen, maar het is zeker het proberen waard. Als je langdurig met de gedachte speelt om actie te ondernemen, is het verstandig om een poging te doen om je ex terug te krijgen.

Een ex terugkrijgen is, zoals hierboven aangegeven, mogelijk door jezelf kwetsbaar op te stellen en samen goed te praten. In de praktijk kan het lastig zijn om dit te bewerkstelligen. Liefdesverdriet.nl is een site die uitstekend kan helpen met het terugkrijgen van een ex. Michelle van den Berghe is de drijvende kracht achter deze site en heeft al duizenden mensen weer bij elkaar weten te brengen. Neem gerust een kijkje op haar site om jouw ex terug te krijgen.

https://www.liefdesverdriet.nl/terug-naar-je-ex-gaan-doen-of-niet/