Media web studio
Image default
Society / Relationships

Omslagdoeken en meer

Jut en Juul heeft een rijk assortiment aan omslagdoeken, boxkleden en nog veel meer. Alle producten van Jut en Juul zijn uitgebreid getest, waardoor je van een goede kwaliteit verzekerd bent.

 

Aankleedkussenhoes

De aankleedkussenhoezen die worden aangeboden zijn van verschillende merken. Elk merk is gespecialiseerd in baby’s, waardoor zij hun aankleedkussenhoezen geperfectioneerd hebben. Naast aankleedhoezen, bieden ze ook verschoonmanden aan. Deze zijn een mooi alternatief voor het traditionele aankleedkussen.

 

Hydrofiele luiers

Er is ook een groot assortiment aan hydrofiele luiers. Hydrofiele luiers zijn gemaakt van een geweven katoensoort en zijn licht en ademend. Hierdoor zitten zijn ze ideaal voor baby’s. Naast dat hydrofiele luiers lekker zitten, nemen ze ook extra veel vocht op en drogen ook weer heel snel op. Dit maakt dit type luier ideaal voor baby’s. Het assortiment van Jut en Juul heeft ook vele hydrofiele doeken en swaddles. Naast dat deze erg praktisch zijn, zien ze er ook erg leuk uit.

 

Boxkleden

Een box is ideaal om je kind lekker in te laten spelen. Je moet echter wel een goede ondergrond hebben in de box, zodat je kind op de grond kan zitten, zonder zichzelf te bezeren. Om ervoor te zorgen dat je kind veilig kan bewegen in de box, moet je een boxkleed aanschaffen. Een boxkleed leg je in de box neer, zodat het kind hier op kan spelen. Neem een boxkleed met een leuk kleurtje of patroontje, zodat de box leuk past in de inrichting van je huis.

 

Badcapes en omslagdoeken

Jut en Juul heeft ook vele badcapes en omslagdoeken. De omslagdoeken en badcapes zijn gemaakt van badstof of van wafelkatoen. De omslagdoeken die gemaakt zijn van wafelkatoen hebben een extra opening. Hierdoor kun je deze omslagdoeken ook gebruiken in een maxi cosi autostoel. Bekijk alle modellen die er zijn en kies een uit die bij je past. Er zijn rustige modellen in één kleur, maar er zijn ook omslagdoeken met patroontjes en verschillende kleuren.

 

Bekijk alle omslagdoeken en meer!

Bezoek dus snel het brede assortiment aan bad en verzorgingsproducten dat Jut en Juul aanbiedt. Wanneer je een product voor 13:00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis! Je hoeft dus nooit lang te wachten op je omslagdoek of een van de vele andere producten.

 

https://www.jutenjuul.nl/