Media web studio
Image default
Society / Relationships

Ook ik heb een iPhone 5s hoesje ter bescherming

Als iPhone liefhebber, heb ik een iPhone 5s hoesje ter bescherming van mijn mobieltje. Uiteraard zou ik er bijna achteraan willen schrijven. Maar zo vanzelfsprekend is dat helemaal niet, heb ik ervaren. In de tijd dat ik nu mijn iPhone heb, heb ik regelmatig gemerkt dat vele liefhebbers zich afvragen wat te doen. Wel of geen iPhone hoesje om je mobieltje? Het is eigenlijk een heel eenvoudige vraag die ik al velen heb gesteld: Gebruik jij een iPhone hoesje om je iPhone te beschermen? Eventueel in combinatie met een screenprotector? Zo ja, waarom. Zo nee, waarom niet? Een iPhone 5(s) hoesje kopen doe je bij iPhonehoesjes.nl.

En jij? Heb jij een iPhone 5s hoesje ter bescherming van je iPhone 5s?

De vele reacties varieerden van: Ja, ik gebruik altijd een iPhone 5s hoesje. Omdat het wat mij betreft té duur ‘speelgoed’ is en mij daarom veel te lief om hem volledig onbeschermd te laten.

Tot: Soms. Omdat ik soms wil genieten van het prachtige design van mijn iPhone.

En: Nooit! Ik ben toch niet gek? Het sublieme design van mijn iPhone is toch zeker niet zo mooi gemaakt om het te verpesten met een iPhone 5s hoesje.

Een iPhone 5s hoesje beschermt je iPhone overal

Ik heb juist wel een iPhone 5s hoesje omdat ik mijn mobieltje soms bij muntstukken en bankkaarten die ik in mijn broekzak heb zitten, stop. Maar natuurlijk ook in mijn tas. En in mijn tas zitten geregeld kruimels van etensresten, maar ook mijn sleutels en andere soms harde voorwerpen. Stof, ook niet bevorderlijk voor het behoud van je telefoon en ga zo maar door. Daarnaast heb ik simpelweg ook de angst dat ik mijn mobieltje zou kunnen laten vallen. Het gebeurt gewoon. Hoe voorzichtig je ook bent. Daarom, uit voorzorg, gebruik ik een iPhone 5s hoesje om mijn iPhone 5s.

Een prachtig design, mijn iPhone 5s hoesje

Op de webshop van iPhonehoesjes.nl heb ik mijn iPhone 5s hoesje aangeschaft. Hij is echt prachtig, de wallet van het merk Qialino. Ik heb gekozen voor de bruine variant. Wat mij betreft is het inderdaad een van de mooiste iPhone 5s hoesjes uit hun hele assortiment. Gemaakt van een hoge kwaliteit Italiaans leer. En mijn (betaalpasjes en wat briefgeld kan ik er ook nog prima in opbergen. Ik geloof echt dat dit iPhone 5s hoesje mij nog lang plezier zal geven met zijn sublieme afwerking!