Media web studio
Image default
Offers

Op zoek naar relatietherapie?

Is je relatie onder druk, en ben je op zoek naar relatietherapie? Dan kan Quint Relatietherapie helpen! Wanneer is relatietherapie eigenlijk nodig? Het kan zijn dat je aan het twijfelen bent, of jullie wel verder samen willen. Het kan ook zijn dat na een heleboel jaren  ‘de klad erin’ zit en je het gevoel hebt dat de relatie een dieptepunt bereikt heeft waarvan je niet zeker weet of jullie er ooit nog uit zullen kunnen klimmen. Desondanks willen jullie elkaar niet loslaten. In dat geval kan relatietherapie een uitkomst bieden, ik kan jullie helpen, helpen om die ‘spark’ weer terug te vinden waardoor de relatie in de eerste instantie met zoveel passie ontvlamd was. klik hier voor meer info.

De werkwijze van relatietherapie

Bij relatietherapie is er een zekere werkwijze die ik aanhoud, en het is handig om deze werkwijze te weten, zodat je enigszins voorbereid kan zijn. Het draait allemaal om hoe je met de problemen in de relatie omgaat. Wanneer je bijvoorbeeld allerlei vragen hebt over hoe lang de relatie nog vitaliteit zal hebben, over of je partner nog kan veranderen na zoveel jaren. Wanneer je je onbegrepen voelt, niet gewaardeerd en bekritiseerd. Om weer terug te komen op het originele punt, het gaat erom hoe jullie met die problemen omgaan dat de crux bepaalt. Er zijn stellen waarbij de problemen al lange tijd voortslepen, en er zijn stellen die de problemen meteen in de kiem smoren. Veel mensen denken dat het de omstandigheden zijn, maar eigenlijk bepaalt hoe jullie omgaan met problemen welke dingen problemen voor jullie worden.

Maar dus, de werkwijze?

De werkwijze is als volgt, we plannen een aantal afspraken in. De hoeveelheid hangt af van het probleem dat jullie hebben, soms zijn enkele sessies genoeg, soms zijn er meer nodig. We kunnen in ieder geval zeggen dat het gemiddelde uit zes sessies bestaat. Tijdens de sessies zijn niet de enige momenten waarbij er aan het probleem gewerkt kan worden, ook tussendoor wordt er van jullie verwacht dat jullie aan de slag gaan!

https://quintrelatietherapie.nl/