Media web studio
Image default
Society / Relationships

Reken af met lelijke bruine vlekken onder de oksels

Bruine vlekken onder de oksels kunnen door heel wat omstandigheden en gewoontes ontstaan. Meestal is het nogal lastig om zelf te kunnen beoordelen waar bij jezelf precies de oorzaak ligt. Hopelijk maak ik dat door middel van dit artikel iets overzichtelijker. Het is namelijk belangrijk om eerst te achterhalen waar de bruine vlekken bij jou vandaan komen alvorens je start met een behandeling. De behandelingen worden ook besproken, die vind je helemaal onderaan dit artikel.

 

Zo kom je er snel vanaf!

 

Zwarte en donkere oksels kun je het beste verminderen aan de hand van de volgende behandelmethodes. De behandelmethodes zijn allen even effectief, maar zullen niet voor iedereen even goed werken. Begin altijd met behandel methode één, mocht dit te weinig resultaat bieden, dan kun je altijd nog overgaan op methode twee of drie.

 

  1. Scrubben met zout/suiker en citroen: scrubben is een hele goede manier om snel van donkere oksels af te komen. Het beste is om de scrub zelf te maken. Dat doe je door middel van 2-3 eetlepels suiker of zout te gebruiken in combinatie met 1/3 van een citroen. Meng dit goed door elkaar en was je oksels hier grondig mee.

  2. Oksels bleken met een huidverlichtende crème: een dergelijke bleek crème kun je ook gebruiken. Deze methode wordt veel gebruikt wanneer bovenstaande niet afdoende werkt, en wanneer de donkere oksels erfelijk zijn. Kies wel altijd voor een goede crème die bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

  3. Chemische peeling: een dergelijke peeling kan ook uitkomst bieden. Echter is deze methode vaak een beetje duur, en moeten de behandelingen een aantal keer herhaald worden. Informeer bij een schoonheidsspecialist bij jou in de buurt voor meer informatie.

 

Meer weten? Bezoek dan onze Facebookpagina!

https://www.facebook.com/skinlight.nl