Rode rozen bezorgen

Mediawebstudio

Men kan vaak bij veel verschillende bedrijven rode rozen bestellen. Mensen willen meestal rode rozen bestellen, omdat er een speciale gelegenheid is. Zo kan het zijn dat het iemands verjaardag is, maar ook iemands trouwdag, Vaderdag of Moederdag. Men wil meestal rode rozen bestellen zonder hier veel over na te moeten denken.

 

Milieubewuste witte rozen en meer

Wanneer rode rozen bestellen een aanslag is op het milieu is het echter wel handig als mensen hier goed over nadenken. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat mensen niet bedenken dat roze, oranje of witte rozen bezorgen niet alleen maar positief is. Het is voor de ontvanger uiteraard alleen maar leuk, maar het kan ook een aanslag zijn op het milieu. Wanneer bloemen verbouwd worden in kassen is dit namelijk erg slecht voor het milieu. Er is veel energie nodig om de kas warm te houden en alles goed te laten werken. Hierdoor kan er veel CO2 vrijkomen, wat bijdraagt aan opwarming van de aarde. Gelukkig hebben wij hier een speciale aanpak voor.

 

Milieubewuste flowerboxen

Roses by Rose is een bedrijf gespecialiseerd in flowerboxen. Elke flower box van Roses by Rose is gemaakt van gerecyclede materialen en is 100% CO2 neutraal. Doordat het bedrijf volledig CO2 neutraal werkt, is het bedrijf niet slecht voor het milieu. Elke flower box van het bedrijf kan men dus met een gerust hart bestellen, zonder bang te zijn om het milieu kwaad te doen. Daarnaast hebben alle flowerboxen van Roses by Rose ook nog eens een erg hoge kwaliteit. Elke doos van de flowerboxen is met de hand gemaakt, waardoor ze er altijd heel goed uitzien. Ook worden de rode rozen, witte rozen of andere kleuren bloemen er met de hand ingedaan. Hierdoor is elke flower box altijd perfect gevuld en kan de ontvanger lekker genieten, wanneer de postbezorgers de rode rozen bezorgen.

 

 

 

https://www.rosesbyrose.nl/