Tantra massage cursus succes in Nederland

Mediawebstudio

Tantra massage cursus

Je kent de tantra massage en hebt er reeds positieve ervaringen mee of goede dingen over gehoord? Je wil het nu zelf onder de knie krijgen zodat je je partner ook kan laten genieten van de techniek? In deze gevallen komt de tantra massage cursus erg van pas. De tantra massage is een sensuele massage waarbij men alles even kan vergeten en volledig kan ontspannen. Het is een ideale massage om te ontstressen na een drukke dag op het werk, wanneer je last heb aan je nek of rug of gewoon wat liefde nodig hebt.

 

Een tantra massage is gebaseerd op aanraking en wekt doorgaans een warm erotisch gevoel op.

Deze massagesoort onderscheidt zich van andere soorten door de intensiteit, al snel zal je beseffen dat je niet meer zonder kan en dat het een van de leukste en meest ontspannende tijdverdrijven is.

Ook duurt een tantra massage iets langer dan een gemiddelde massagebeurt. Deze duurt zo een twee uur en half. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat je levensenergie door heel je lichaam blijft stromen na de liefdevolle en respectvolle aanrakingen van de masseur of masseuse.

 

Stel nu dat je als vrouw vaak en graag een tantra massage ervaart, maar dat je man het niet apprecieert dat je steeds zo sensueel door een man gemasseerd wordt. Stel dat de intimiteit sinds enkele jaren zoek is in jullie relatie. In deze gevallen is er een oplossing, namelijk cursussen om de tantra techniek onder de knie te krijgen. Zo bestaan er onder andere tantra cursussen voor koppels. Dit kan voor een grotere intimiteit zorgen in een relatie maar ook de verstandhouding tussen beiden verbeteren. Eens de koppels dan de techniek onder de knie hebben, kunnen ze hieromtrent blijven experimenteren en uitproberen. Op die manier kan je testen wat je partner al dan niet leuk vindt en ontspant.

Aangezien sommige vrouwen geen partner hebben of geen man hebben die bereid is dit te doen of aan te leren, bestaan er ook aparte cursussen voor vrouwen. Dit is niet per se in geval er hij of zij geen partner hebben, deze cursussen kunnen ook van pas komen om een masseur of masseuse op te leiden. Deze kan zich door deze cursus specialiseren in de Tantra en kan eventueel mensen masseren in zijn eigen praktijk.

Deze cursussen bevatten steeds een deel praktijk en theorie. Bij deze cursussen leert men ook voelen, op die manier snapt men beter wat het effect is van een massage die men geeft en krijgt men meer inzicht in Tantra.

 

Cursussen voor tantra massages zijn een perfect cadeau voor een verliefd stel. Dit kan tevens een zeer nuttig cadeau of idee zijn wanneer de romantiek in de relatie wat is weggeëbd en deze terug wat opgekikkerd dient te worden.

Natuurlijk ook wanneer het koppel houdt van verwennerij en het graag zelf eens onder de knie wil krijgen. Dan moeten ze zich niet steeds verplaatsen naar een welness of masseur, maar kunnen ze elkaar thuis verwennen.

 

In het algemeen zijn massages niet goedkoop en een tantra massage cursus is daar ook geen uitzondering op. Natuurlijk heb je er nadien nog heel wat genot van. Een degelijke tantra massage cursus kan je volgen voor om en bij de €300.

 

Ben je iemand die graag op een sensuele of zelfs licht erotische manier ontspant en er wel een centje aan wil besteden dan is de tantra massage cursus zeker een aanrader. Deze cursus kan je leren hoe je als masseur een perfecte tantra massage kan geven aan je klanten of hoe je je partner eens goed kan laten genieten op een romantische avond.