Media web studio
Image default
Society / Relationships

Toepassingen botox

Botox is een merknaam is een soort van gif dat beter bekend is als Botulinetoxine. Botulinetoxine wordt door verschillende bacteriën gecreëerd en kan heel giftig zijn wanneer het wordt ingenomen. Het kan namelijk een heftig effect hebben op de zenuwcellen van het lichaam wat dodelijk kan zijn voor mensen. De bacterie kan ook ontstaan bij voedselvergifting. Men kent over het algemeen Botox niet als een gif maar als iets dat wordt gebruikt voor cosmetisch doeleinde. Naast dat het veel wordt gebruikt voor cosmetische wereld wordt het ook steeds meer gebruikt in de medische wereld. Er zijn verschillende toepassingen van Botox.

Botox wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt tegen het verhelpen van hoofdpijn. Botox hoofpijn is een behandeling die nog vrij nieuw is. Hoewel de resultaten van deze behandeling zeer goed is wordt de behandeling nog niet vergoed door de zorgverzekering. Door botox in kleine hoeveelheden te spuiten in het voorhoofd van de patiënt zorgt dit niet alleen maar voor minder fronsrimpels maar ook voor ontspanning. Wanneer de rimpels in het voorhoofd ontspannen zijn zal de hoofdpijn afnemen. De behandeling wordt vooral gedaan bij mensen die last hebben van migraine. De resultaten van de behandelingen zijn helaas wel tijdelijk. Na een paar behandelingen zal de botox uitwerken en komt de hoofdpijn vaak weer terug.

Botox wordt ook heel vaak gebruikt voor botox lippen. Om misverstand te voorkomen, de botox wordt niet in de lippen gespoten. Vaak wordt botox gebruikt als ondersteuning voor de lippen. Vaak worden rimpels dicht om de lippen met botox behandeld. De lippen worden zelf voller door een filler behandeling. Bij een filler behandeling worden de lippen behandeld met hyaluronzuur. Hyaluronzuur maakt ons lichaam zelf ook aan en is goed toe te passen om vollere lippen te creëren. Het is belangrijk om wel goed onderzoek te doen bij verschillende klinieken. Hoewel er jaarlijks heel veel mensen tevreden zijn van hun vollere lippen, leidt het bij veel vrouwen ook tot teleurstelling.

http://faceland.nl