Media web studio
Image default
Society / Relationships

Uw mediator in Den Helder

Trust Mediation heeft ook voor u een mediator in Den Helder. Onze mediators staan u bij als u een (dreigend) conflict heeft. Dit kan op uw werk zijn, in uw relatie of familie, tussen vennoten of op een heel andere plek. Dit kan allemaal erg vervelend zijn. Daarom ondersteunen wij u graag in het traject naar praktische en aanvaardbare oplossingen.

Uw mediator in Den Helder op het gebied van business mediation

Wij leveren graag uw mediator in Den Helder op het gebied van business mediation. Wij weten als geen ander dat samen een bedrijf runnen lastig kan zijn. Iedereen die een bedrijf leidt heeft een eigen opvatting over de wijze waarop het bedrijf moet worden gerund. Soms loopt dit gesmeerd en komen de verschillen in opvatting bijna niet naar boven, maar soms kunnen er spanningen ontstaan. Dit leidt tot teruglopende rendementen, botsende managementstijlen en soms zelfs tot conflicten. Dit heeft niet alleen gevolgen voor het bedrijf zelf, maar vaak ook voor de werknemers. Duidelijkheid over de rolverdeling en positie van alle betrokken partijen in bedrijven is dus van groot belang. Business mediation kan hierbij een uitkomst zijn. Op tijd aan de bel trekken en met elkaar praten onder leiding van een ervaren bemiddelaar kan een bedrijf behoeden voor schade.

Waarom bij Trust Mediation?

Onze gedegen kennis samen met onze persoonlijke ervaringen maken ons de geschikte bemiddelaar voor al uw conflicten. Wij hebben al diverse eigenaren, directies en middenkaderfunctionarissen kunnen begeleiden. Een heldere rolverdeling, inzicht in elkaars belangen en opvatting en daarnaast begrip voor elkaar, kan leiden tot betere werkverhoudingen. Dit kan dan weer leiden tot betere bedrijfsresultaten. Mediation is de betaalbare optie die snel en effectief werkt in allerlei conflictsituaties. Onze bemiddelaars zijn neutrale begeleiders van de communicatie en onderhandelingen. In een rustige en veilige setting biedt Trust Mediation u alle ruimte voor uw verhaal. Wij helpen u om uw belangen boven tafel te krijgen en samen met u aan een oplossing te werken.

Betaalbaar en op tijd

Iedereen krijgt in zijn of haar leven wel eens te maken met een conflict. Vaak zijn deze makkelijk op te lossen of uit te praten, maar het kan ook gebeuren dat u er zelf niet meer uitkomt. Mediation is dan een manier om weer in gesprek te gaan. Dit is een vrijwillig traject om een zaak voor de rechter te voorkomen, wat meer geld en tijd kost.