Media web studio
Image default
Society / Relationships

Video Wall huren

Video Wall huren 

Wilt u als bedrijf uw boodschap duidelijk en efficiënt kenbaar maken? Wilt u opvallend communiceren en vindt u het omslachtig om wekelijks of maandelijks een nieuwsbrief uit te brengen? Wilt u uw nieuws up to date bijwerken? Of vindt u het belangrijk om werkprocessen te monitoren? Dan is een video Wall voor uw bedrijf wellicht de perfecte oplossing! Met een video Wall trekt u van iedereen in de omgeving de aandacht. Waarom? Bewegende beelden fascineren nu eenmaal en mensen blijven daardoor langer kijken. Zij nemen de informatie die u wilt uitdragen, sneller in zich op en daarom is een video Wall tegenwoordig van grote waarde voor bedrijven. De kracht van een video Wall is enorm. 

Waar gebruikt u de video Wall voor?

Het mooie van een video Wall is dat u diverse soorten van informatie en communicatie tegelijkertijd kunt laten zien. Misschien wilt u adverteren of wellicht wilt u een bedrijfsvideo laten zien. Alles kan via deze geweldige, moderne techniek. Hebt u bijvoorbeeld net een geslaagd personeelsfeest gehad? Laat de foto’s rouleren via het scherm en geniet na van alle leuke momenten. Maar ook bedrijfssuccessen misstaan uiteraard niet op dit unieke systeem. 

Verhuur Videowall

Vindt u het vooralsnog te duur om zelf een video Wall aan te schaffen? Dan is er ook de mogelijkheid om een video Wall te huren. Misschien wilt u niet continue gebruik maken van de video Wall en vindt u het prettig om het beheer en onderhoud uit handen te geven. Dan is huren voor u de perfecte oplossing. Wij leveren perfect onderhouden video Walls en zorgen er uiteraard ook voor dat de video Wall op de juiste locatie wordt afgeleverd. Geen zorgen voor u. Alles wordt door onze ervaren medewerkers geregeld. U geeft zelf aan voor hoelang u een video Wall wilt huren en op basis daarvan wordt de prijs berekend. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van verhuur videowall voor uw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend. Wij verwijzen u graag naar onze bedrijfsgegevens van Faas Media.