Vrouwen kiezen voor gigolo op tantristische wijze

Mediawebstudio

Een gigolo voor vrouwen is iets anders dan wat je er van zou verwachten. Een gigolo voor vrouwen op basis van tantra laat vrouwen genieten waar zij recht op hebben. Na zich eeuwen te hebben weggecijferd is ook vandaag de dag de vrouw nog vaak in een dienden rol. Ook waar het gaat om haar eigen intimiteitbeleving. Dat gaat een aantal jaren goed, maar dan slaat het bewustzijn toe en beseffen zij ongelukkig te zijn in de situatie waarin zij zich bevinden. Ze gaan zoeken naar een uitweg en dan komen ze terecht bij Tantra for Life. Hier maken ze kennis met de ‘magic hands’ van Xander om helemaal op te gaan in de flow van de tantra massage. Na de massage voelen zich volledig nieuw omdat ze eindelijk hebben ervaren hoe het is om geliefd te worden. Een vorm van intimiteit die ze bij hun eigen partner niet (of niet meer) vinden. De relatie is uitgeblust en beide partners zijn op elkaar uitgekeken. In een relatie waar nog wel wordt gesproken gaat men dan denken aan een cursus tantra masseren… Dit kan van een hobby uitgroeien tot een passie om vervolgens kennis te maken met maithuna’s. Dit zijn de liefdesverstrengelingen die je naar grote hoogte brengen. Een gewone gigolo kan dit zeker niet, maar een gigolo voor vrouwen die is opgeleid door Tantra for Life moet het zeker kunnen. Wil je een gigolo voor vrouwen boeken, dan kun je dat doen in een hotel, maar dan heb je ook de kosten van de kamer erbij. Of je boekt bij Le Reve in Wilrijk. Het voordeel is dat je daar anoniem kunt parkeren in de straat en niemand kijkt vreemd op. Nu is het leven van een gigolo voor vrouwen zeer bijzonder, omdat deze mannen worden gezien als de ideale schoonzoon. Zij begrijpen vrouwen volkomen met als gevolg dat veel vrouwen verliefd worden op de gigolo die feitelijk een tantra masseur is. Vanwege het empatisch vermogen zijn deze masseurs in staat om op een niet lust gedreven manier met vrouwen te communiceren. Zij komen veel vrouwen tegen die in een slechte relatie binnen of buiten een huwelijk zitten. Vrouwen vragen hen om advies, waarbij zij alleen maar aangeven dat je maar één keer leeft en dat je als vrouw het recht hebt om te mogen genieten. Hierdoor kan een bezoek van een tantra masseur voor vrouwen soms serieus uitlopen. Een sessie van zes tot zeven uur is niet uitzonderlijk.

Vrouwen vanuit alle lagen van de bevolking zijn op zoek naar respect, affectie, geborgenheid, intimiteit en knuffel. Alleen is het niet vanzelfsprekend dat zij dit krijgen van hun partner. Het gevolg is dat zij na jarenlange frustratie op zoek gaan naar een oplossing. Die vinden zij dan in de gigolo voor vrouwen. Dit geldt voor Nederlandse en Belgische vrouwen. In de praktijk komen ze allemaal bij Tantra for Life terecht in Turnhout. Turnhout begint uit te groeien tot de Tantra hoofdstad van Europa. Vrouwen uit de meest uiteenlopende landen komen over naar België om de magische handen te mogen ervaren van Xander. Ook koppels die meer van elkaar willen genieten komen hier terecht om samen met elkaar een cursus te volgen. Deze bestaat uit meerdere sessies waarbij ze tussen de lessen door oefenen. Zodoende hebben ze samen een nieuwe hobby.

We zitten momenteel in een overgangsfase waarin vrouwen ook meer opkomen voor hun eigen verlangens. Dit zorgt ervoor dat steeds meer vraag ontstaat naar ervaren en goed opgeleide gigolo’s voor vrouwen. Maar uiteraard wel op tantristiche basis, want recht op en neer dat wordt niet meer geaccepteerd door de moderne vrouw van tegenwoordig.